Spletne aplikacije

za splet po meri

Spletne aplikacije pomagajo podjetjem, društvom in organizacijam pri organiziranju njihovih dejavnosti in poslovnega procesa. Razvijamo jih po naročilu, narejene so v skladu z vašimi potrebami, zato je zagotovljeno zadovoljstvo, ko je izdelek končan.

Prvi segment aplikacij je namenjen internemu poslovanju gospodarskih subjektov. Dobro načrtovana spletna aplikacija poveča preglednost poslovnih procesov, jih poenostavi in pospeši izvedbo. V vsakem trenutku boste imeli na razpolago ključne podatke svojega poslovanja, njihove izpiske, analizo, statistiko in tako lažje sprejemate nove odločitve. Aplikacijo lahko upravljamo povsod, kjer je dostop do svetovnega spleta, ni pa dostopna široki javnosti.

Drugi segment so aplikacije za dodajanje novih dejavnosti in s tem se poveča uporabnost spletne strani. Izdelane so namenske programske rešitve, s katerimi spodbujamo odziv po uporabnikovi želji ali povečujemo prepoznavnost blagovne znamke.

Aplikacije izdelujemo v Symfony2, enem najmodernejših svetovno priznanih PHP framework-ov za spletne aplikacije in projekte. Podpira ga aktivna skupnost razvijalcev, uporabnikov in drugih avtorjev, ki sodelujejo pri razvoju in nadgradnjah. Na njegovi podlagi delujejo Yahoo, Drupal 8, Dailymotion, Opensky.com, Exercise.com, phpBB …
Symfony omogoča izdelavo aplikacij, ki natančno ustrezajo vašim potrebam, in uporablja programske jezike PHP5, HTML 5, CSS3, AJAX, JavaScript in jQuery.

Varnost podatkov je zagotovljena prek SSL varnostnih certifikatov in je tehnično gledano izdelana enako kot pri spletnih bankah, državnih institucijah …

spletne aplikacije

symfony

slike iz aplikacije
Zapri