Spletno oglaševanje

povečajte svojo prepoznavnost

Podjetje izdela spletno stran za lastno oglaševanje na spletu. Če je kupci ne najdejo, nima pomena, da obstaja. Če želite hitro promocijo, torej veliko obiska na svoji spletni strani, izberite spletno oglaševanje. Cena oglaševanja je odvisna od ključnih besed, na katerih vaše podjetje predstavlja svoje izdelke, storitve … Znano je, da že več kot 40 odstotkov ljudi kupuje prek spleta. Prednost spletnega oglaševanja je stalen nadzor porabe denarja za oglaševalsko akcijo. Sami se odločite, koliko želite vložiti na dan, teden ali mesec. Največji delež oglaševanja ima Google oglaševanje Adwords, med socialnimi omrežji pa z velikim naskokom vodi Facebook.

Naše podjetje izdela brezplačen načrt za oglaševalsko akcijo in tako skupaj z vami določimo finančni okvir na ključne besede. Akcijo optimiziramo tako, da se kar najbolj izplača! Akcijo lahko tudi kadar koli prekinete, če ne daje želenih rezultatov.

Dolgoročno je bolj smiselna optimizacija spletne strani (on-site in off-site), tako se bo vaše podjetje pojavljalo visoko v iskalnikih brez oglaševanja.

 

google oglaševanje
Naroči zdaj!

Oglaševanje na internetu je cenovno ugodnejše od tiskanih medijev, radia in televizije.

Brezplačno naredimo načrt za oglaševalsko akcijo.

Zapri