Izdelava spletnih strani WordPress

sodobna odprto kodna platforma

WordPress je sodobna računalniška platforma za izdelavo spletne strani, bloga, spletne trgovine in včasih tudi spletne aplikacije. Jedro WordPressa je bilo sprogramirano s pomočjo več sto prostovoljcev in tako je na voljo ne deset tisoče vtičnikov in predlog. Izdelava WordPress strani je hitra in v večini primerov cenovno ugodna, zato je tak način izbralo že več kot 60 milijonov ljudi in je najbolj razširjena platforma na svetu. Med ostalimi WordPress za svojo predstavitev uporabljajo velika podjetja kot so Sony Music, revija Vogue, časopisno podjetje The New York Times, športni klubi kot je Dallas Mavericks, glasbena skupina The Rolling Stones, filmska in glasbena zvezdnica Kylie Minogue, najhitrejši tekač Usain Bolt do uradne predstavitve države Švedske.

Razlogi za uporabo WordPress platforme

Wordpress platforma je odprto kodna (open source) platforma, kar pomeni brezplačno uporabo programske opreme. Izdelava spletnih strani WordPress ima veliko prednosti, ker omogočaja neomejeno razširitev funkcionalnosti. Zaradi široke razširjenosti so cenovno zelo dostopne različne predloge (dizajni) strani, ki ustrezajo vsem potrebam in okusom. Napredni sistem za prikaz oblike spletne strani omogoča enostavno menjavo dizajna celotne spletne strani ne da bi ponovno vnašali vsebino. Poleg navedenega je na spletu  lahko dostopno široka paleta navodil in video predstavitev za uporabo sistema za samostojno ažuriranje posameznih strani. Veliko število razvijalcev na WordPress platformi je garancija ze redno posodabljanje funkcionalnosti WordPress-a in zagotavljanje posodobitev za preprečevanje hekerskh napadov. Odprto kodna platforma tudi pomeni da niste vezani na posameznega razvijalca ali vzdrževalca in ga lahko enostavno zamenjate.

Izdelava spletnih strani WordPress po korakih

1.Glede na vašo želje, dejavnost in potrebe izberemo več primernih predlog, ki so prilagojene na vse vrste sodobnih naprav od namiznih zaslonov do telefonov.

2.Skupaj se odločimo katera predloga vam najbolj ustreza in jo vstavimo v najnovejšo verzijo WordPress-a, kasneje prilagodimo vizuelno podobo in dodamo vse želene in potrebne fukcionalnosti.

3.Po izdelavi spletne strani in vnosu dela vsebin, vas naučimo uporabljati ozadje WordPress-a,kjer lahko samostojno ustvarjate nove strani ali dodajate vsebino in slike v stran. Če vam primankuje časa to lahko storimo tudi mi.

4.Potrebna je še pravilna optimizacija spletnih strani, pri kateri vam pomaga poseben program znotraj WordPress-a. Po optimizaciji je stran pripravljena za objavo v spletnih brskalnikih kot so Google, Najdi.si, Bing, Yahoo …).

Kje najdem predloge za WordPress stran

Na spletu obstoja veliko spletnih strani, kjer se lahko kupi predlogo za WordPress. Predvsem je pomemben avtor predloge, kajti ti se razlikujejo v tem kako kvalitetno podporo vam nudi, če se pri postavitve kje zatakne. Najprimernejše je da prvi nabor predlog izberemo mi, vi pa se kasneje odločite za eno izmed njih. Najpogosteje uporabljamo predloge iz spletnih strani: themeforest, mojo-themes … Predloga se vedno prilagodi na vašo celostno podobo.

wordpress

izdelava wordpress strani

WordPress cms

predloge za WordPress stran

Pošlji povpraševanje!

Privoščite si sodobno spletno stran!

Cena izdelave spletne strani že od 280 eur naprej!

Zapri