optimizacija spletnih strani

biti ali ne biti, optimiziraj

On-site optimizacija spletnih strani

Optimizacija se izvede na sami strani in je nujna še preden vpišemo stran v iskalnike (google, najdi.si, yahoo…). Na začetku izdelave spletne strani je del pogovora namenjen optimizaciji, kjer se pogovorimo o vaših poslovnih ciljih, namenu strani oziroma kaj bo ponujala ali prodajala bodoča stran. Mi kasneje poiščemo prave ključne besede in ocenimo vašo konkurenco. Tako med samo izdelavo skrbimo za pravilen proces v katerem vsebino vaše spletne strani prilagodimo (optimiziramo) na ključne besede za vse pomembne iskalnike. Optimizacija spletnih strani je zelo pomembna saj 75 odstotkov uporabnikov interneta pogleda samo prvo stran rezultatov v iskalniku. On-site optimizacija spletnih strani (SEO – Search Engine Optimization) je v procesu izdelave za naše stranke brezplačna in je del izdelave. Pravila optimizacije se stalno spreminjajo in prav zato je optimizacija spletnih strani dinamičen proces, ki zahteva prilagajanje. Pravila rangiranja so strogo varovana skrivnost vendar na zaradi izkušenj vemo kaj deluje in vam omogoči dobre pozicije. Več si lahko preberete tudi na googlu, ki je najbolj uporabljen iskalnik v Sloveniji.

On-site optimizacija za nove strani izdelane pri nas je brezplačna!

Naš urejevalnik strani (CMS) vsebuje poseben program za preverjanje pravilne optimizacije.

optimizacija spletnih strani

Off-site SEO optimizacija

Drugi pomemben del je off-site optimizacija, ki se dogaja izven vaše spletne strani. Večinoma gre za ustvarjanje povezav iz spletnih strani in socialnih omrežij, ki se ukvarjajo s sorodno dejavnostjo kot vi in imajo iz googlovega stališča visoko avtoriteto. Zadetki za določen iskalni niz se v iskalnikih vseskozi spreminjajo, saj se pojavljajo nove spletne strani, obstoječe pa se sproti posodabljajo. Spletni iskalniki se med seboj razlikujejo glede pravil optimizacije in tako so na različnih iskalnikih drugačni tudi rezultati želenega iskalnega niza. Če želite držati visoke pozicije ves čas, je off-site SEO optimizacija potrebno izvajati nepretrgano vsak mesec.

SEO optimizacija za že izdelane spletne strani

Če se vaša spletna stran slabo pojavlja v iskalnikih, je potrebno problem analizirati in po temeljitem pogovoru popraviti. Učinek ni nikoli takojšen, vendar pa optimazacija spletnih strani sčasoma postavi vašo stran na željeno mesto. Če konkurenca premočna in on-site SEO optimizacija ne zadovolji vaših pričakovanj je potrebna še off-site optimizacija.

Naroči zdaj!

Račun izdamo ko uresničimo obljubljeno!

S pravilno on-site in off-site optimizacijo vam jamčimo eno od najvišjih pozicij na googlu. Cena je odvisna od ključnih besed in konkurence. Če ne dosežemo dogovorjenih pozicij v googlu vam računa ne izdamo.

Zapri